Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Nagovor članom SZŠD Medicus

9. 10. 2022

Spoštovane članice in člani SZŠD Medicus,

 v letošnjem letu smo izvedli večino naših tradicionalnih aktivnosti ter jim dodali tudi novo zdravniško državno prvenstvo v triatlonu. Februarja smo tako izvedli tradicionalni Iatrosski v Kranjski Gori, ki je bil dobro obiskan. Državno prvenstvo v nogometu je bilo letos spomladi v Ljubljani v Športnem parku Svoboda na Viču, zmage se je ponovno veselila ekipa Štajerske. Ponovno smo organizirali tudi državno prvenstvo zdravnikov v tenisu. Izjemno nas je razveselila premierna izvedba zdravniškega državnega prvenstva v triatlonu, ki je potekal v treh kategorijah in smo ga izvedli v sklopi triatlonske tekme Bled-Bohinj. Gorniška sekcija nadaljuje z alpinistično šolo, ki je prav posebej prilagojena zdravnikom, saj je izobraževanje razpotegnjeno možno pa se je udeležiti le posameznih sklopov. Tekli smo v Murski Soboti, tekli bomo na tradicionalnem teku Matije Horvata na Rožnik in upamo, da tudi v Luciji. V letošnjem letu obeležujemo tudi 50. letnico prve zdravniške nogometne tekme, kar bomo proslavili s prijateljsko tekmo z zdravniško ekipo iz Reke in družabnim programom v idiličnem okolju Nogometnega centra Brdo.

Veseli nas, da se po zahtevnem obdobju epidemije, zdravniško športno udejstvovanje počasi vrača v ustaljene tire. Želimo si, da bi se dogodkov udeleževali v še večjem številu ter k njim pritegnili tudi vaše kolege v službi in prijatelje. Dolgoletno tradicijo organiziranega zdravniškega športa lahko ohranjamo le s skupnimi močmi. Spremljajte spletno stran društva, ki deluje v sklopu zbornične strani in je dostopna na www.zdravniskazbornica.si/sportno-drustvo. Na spletni strani je možno tudi izpolniti pristopnico k članstvu v društvo. Z včlanitvijo v društvo boste tudi prejemali vabila na vse naše dogodke. Za vsa morebitna vprašanja o delovanju društva smo na voljo tudi preko spletne pošte.

 V imenu društva vas prijazno pozivamo, da podprete delovanje društva s plačilom članarine za leto 2022. Znesek letne članarine je kot do sedaj 10€ oz. 5€ za študente in zdravnike v pokoju.

Povezava do QR kode

S športnimi pozdravi,

 

Robert Juvan

predsednik SZŠD Medicus

Gašper Horvat

tajnik SZŠD Medicus