Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Članarina 2024

28. 03. 2024

Spoštovane članice in člani SZŠD Medicusa,

v letu 2023 smo smučali, tekli, igrali nogomet, košarko in tenis, plavali, kolesarili ter se učili osnov alpinizma. Za nami je zelo lepo in uspešno leto, ko smo v polnem obsegu izvedli vse naše tradiconalne dogodke in jim dodali nekaj novih. Tudi v letošnjem letu smo že izvedli državno prvenstvo v malem nogometu in teniški turnir dvojic, žal pa nam je toplo vreme odneslo naš največji dogodek - Iatrosski v Kranjski Gori.

Naše aktivnost lahko spremljate preko spletne strani in tudi na FB strani. Vsi vljudno vabljeni k včlanitvi v društvo in udeležbi na vseh naših prihajajočih dogodkih.

Naše delovanje temelji na sponzorskih sredstvih in donacijah ter tudi na sredstvih, ki jih s svojimi članarinami zagotovite člani. Zato bi vas pozval, da nam s plačilom članarine za leto 2024 omogočite še nadaljnje delovanje! Tako kot vsa leta do sedaj znaša članarina 10€ za vse zaposlene in 5€ za upokojence ter študente.

S športnimi pozdravi,

Gašper Horvat
predsednik SZŠD Medicus


Plačilo je možno s skeniranjem spodnje QR kode ali na naš TRR račun:

Slovensko zdravniško športno društvo Medicus
Dunajska cesta 162, Ljubljana
SI56 0201 4008 9618 943

QR koda medicus 2024