Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Dogodki

Dobro vzdušje na delovnem mestu - delavnica reševanja konfliktov

22.10.2020

Večkrat nas v službi pri sodelavcu ali bolniku nekaj zmoti in ne vemo, kako bi se odzvali. Zgodi se, da podležemo čustvom in reagiramo burno, brez pomisleka.

Večkrat nas v službi pri sodelavcu ali bolniku nekaj zmoti in ne vemo, kako bi se odzvali. Zgodi se, da podležemo čustvom in reagiramo burno, brez pomisleka. Spet drugič smo tiho in ne damo povratne informacije, ker se bojimo, da bodo sledile negativne po

Preberite več


Delavnica učinkovite vadbe

6.11.2020
Na delavnici se bodo udeleženci naučili enostavnih veščin in tehnik za prepoznavo neustreznih gibalnih vzorcev, ter tehnik preproste vadbe in usmerjenega dihanja, ki so ključne za ohranjanje zdravega gibanja in obvladovanja telesa.

Preberite več


Kakšne barve si? - delavnica komunikacije in sdi

11.11.2020

 

Učinkovita komunikacija pomeni prenos informacij med deležniki brez izgube podatkov in nepotrebnega časa. Pri tem morata dobro sodelovati tako pošiljatelj kot prejemnik informacij z uporabo tako besedne kot nebesedne komunikacije.

Preberite več


(pre)vzgoja samo-zavedanja: delavnica za krepitev osebne moči

12.11.2020
Delavnica (PRE)VZGOJA SAMO-ZAVEDANJA bo spodbudila udeležence, da se zavejo svoje osebne moči ter odkrijejo/ubesedijo lastna pričakovanja v zvezi z iskanjem ravnotežja med zasebnim, družabnim in profesionalnim.

Preberite več


Obvladovanje stresa ob kriznih dogodkih v zdravniški službi

27.11.2020
Udeleženci bodo spoznali krizne dogodke s poudarkom na dogodkih v zdravstvu. Spoznali bodo faze in vrste odziva na travmatski dogodek ter različne vrste pomoči po tovrstnem dogodku.

Preberite več


(pre)vzgoja samo-zavedanja: delavnica za krepitev osebne moči, ii. del

2.12.2020
 
 
Delavnica (PRE)VZGOJA SAMO-ZAVEDANJA II. del je nadaljevanje programa za krepitev občutka osebne moči, usmerjena v prepoznavanje pričakovanj do sebe ter ozaveščanje (za kasnejše odučevanje) negativnih in sebi neprijaznih vedenjskih vzorcev in prepričanj v

Preberite več


Srečanje skupine za osebnostno rast

2.12.2020
Za zaključek leta bomo na kratko ponovili vse kar je potrebno za uspešno vodenje sestankov: 

Preberite več