Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

O Domus Medici

Domus Medica je dom vseh slovenskih zdravnikov. Je prostor kjer se srečajo štiri zdravniške organizacije: Zdravniške zbornice SlovenijeFidesa – sindikata zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije, Slovenskega zdravniškega društva in Strokovnega združenja zasebnih zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije. Tako fizični proctor kot tudi spletno mesto je namenjeno strokovnim izobraževanjem in dogodkom, je prostor srečevanj in povezovanj in deluje kot stičišče znanja vseh slovenskih zdravnikov. Želja Domus Medice in tega spletnega mesta kot njenega obraza je, da zdravnike in zobozdravnike obveščamo kaj se aktualnega in zanimivega dogaja na njihovem strokovnem področju.

Na kulturne in druge dogodke ste vljudno vabljeni, saj je dom zdravnikov in zobozdravnikov namenjen predvsem vam!

Kot strokovna skupina nismo izvzeti iz širšega družbenega okolja, zato je prav, da vas obveščamo tudi o delovanju in stališčih vseh zdravniških organizacij. Zdravniki in zobozdravniki smo in bomo gonilo napredka v družbi, radi bi, da tudi spletno mesto Domus Medica postano eno izmed križišč vašega življenja.

Kako do nas?

Parkiranje je možno v garažni hiši Domus Medica. Garažna hiša ni last Domus Medice, zato je parkiranje plačljivo.

Dovoz z avtomobilom je s Štukljeve ceste (poteka vzporedno s severno obvoznico v smeri zahod, izvoz Tomačevo). Vhod v parkirno hišo je na začetku novih objektov. Peljete se čisto do konca garaže, kjer uporabite dvigalo do pritličja.