Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Na Dunajski cesti 162 za Bežigradom, v poslovno-stanovanjskem naselju Dunajski kristali, poleg severne ljubljanske obvoznice ter v neposredni bližini Svetovnega trgovinskega centra in Smelta, domuje Domus Medica, dom štirih slovenskih zdravniških organizacij – Zdravniške zbornice Slovenije, Slovenskega zdravniškega društva, Fidesa sindikata zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije ter Strokovnega združenja zasebnih zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije. Zdravniška zbornica Slovenije v hiši Domus Medica omogoča organizacijo različnih srečanj: kongresov, seminarjev, delavnic ter različnih kulturnih in drugih prireditev. Domus Medica ima eno konferenčno dvorano, tri učilnice, tri sejne sobe ter druge ustrezne prostore, s katerimi lahko zagotovimo celovito ponudbo za takšne ali drugačne dogodke. Konferenčna dvorana, učilnice in sejne sobe imajo dnevno svetlobo, ki pa glede na zasnovanost prostorov ne moti pri projekciji. Vsi prostori so opremljeni z najsodobnejšo in uporabniku prijazno tehnično opremo.

V Modri dvorani nudimo audio in video snemanje, neposreden prenos dogodka na splet ter uporabo glasovalnega sistema.

Pod Domus Medica je garažna hiša, zato so zagotovljena tudi parkirna mesta. Naše usposobljeno osebje bo skupaj z mrežo zunanjih partnerjev zagotovilo organizacijo srečanj na najvišji ravni. Zagotovili bomo primeren delovni prostor, potrebno tehnično opremo, pogostitve med odmori, kosila in svečane večerje ter druge malenkosti, ki so zelo pomembne za uspeh vsakega srečanja.

Celovita ponudba

Organizatorjem srečanj na enem mestu zagotavljamo storitve, ki so povezane s pripravo srečanj. Pomagamo lahko tako pri določitvi ciljne skupine vabljenih in njihovem obveščanju kot pri oblikovanju in tiskanju vabil ter gradiv. Zagotovljene so tudi prevajalske, gostinske in hotelske storitve.

Obveščanje o srečanjih

Organizatorji lahko zdravnikom in zobozdravnikom preko nas posredujejo vabila na svoja srečanja, saj so naši člani vsi zdravniki in zobozdravniki Slovenije, prav tako pa lahko na željo organizatorja o srečanju obvestimo tudi druge ciljne skupine.

Oglaševanje

Organizatorji lahko srečanja oglašujejo v stanovskem glasilu Isis, ki ga izdajamo mesečno in ga prejemajo vsi člani zbornice in zunanji naročniki, v Tedenskem biltenu zdravniške zbornice, ki ga člani prejmejo vsak torek preko elektronske pošte in na naši spletni strani.

Tiskarske storitve

Zunanji partner bo na željo organizatorja omogočil pripravo, oblikovanje ter tiskanje vabil, zgibank in drugega gradiva.

Gostinske storitve

Za pogostitev na srečanjih ekskluzivno skrbi naš zunanji partner, Gostinstvo – Prehrana palača Smelt, Igor Femec, s.p., ki pozorno prisluhne željam organizatorja srečanja in udeležence pripravi izvrstno kulinarično doživetje.

Hotelske storitve

V neposredni bližini hiše Domus Medica je hotel, kjer bodo udeleženci srečanj lahko tudi prenočili, hkrati pa zagotavljamo tudi informacije o drugih možnih namestitvah v Ljubljani.

pasica-2

Dvorane

Več

Kontakt

Kontakt

Lahko nas pokličete na 01 30 72 194 ali nam pišete

Pišite nam na mic@zzs-mcs.si