Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Podeljevanje licenc

Licenco morajo po posebej predpisanem postopku pridobiti vsi zdravniki in zobozdravniki, ki želijo v Republiki Sloveniji samostojno opravljati zdravniško službo. Postopek in pogoje za podelitev, podaljšanje in odvzem licence ureja Pravilnik o zdravniških licencah.

Zdravniki specialisti

Zdravniška zbornica Slovenije po uradni dolžnosti podeli licenco zdravniku specialistu, ki je pridobil kvalifikacijo za samostojno opravljanje dela - če je po zaključenem najmanj šestletnem ali 5.500 ur trajajočem univerzitetnem študiju s teoretičnim in praktičnim izobraževanjem in usposabljanjem na medicinski fakulteti v Republiki Sloveniji pridobil diplomo, opravil strokovni izpit v Republiki Sloveniji in končal predpisan program specializacije v Republiki Sloveniji. 

Zobozdravniki specialisti 

Zdravniška zbornica Slovenije po uradni dolžnosti podeli licenco zobozdravniku specialistu, ki je pridobil kvalifikacijo za samostojno opravljanje dela - če je po končanem najmanj petletnem teoretičnem in praktičnem študiju na medicinski fakulteti v Republiki Sloveniji pridobil diplomo, opravil strokovni izpit v Republiki Sloveniji in končal predpisan program specializacije v Republiki Sloveniji.

Zobozdravniki nespecialisti

Zdravniška zbornica Slovenije po uradni dolžnosti podeli licenco zobozdravniku, ki je pridobil kvalifikacijo za samostojno opravljanje dela - če je po končanem najmanj petletnem teoretičnem in praktičnem študiju na medicinski fakulteti v Republiki Sloveniji pridobil diplomo, opravil strokovni izpit v Republiki Sloveniji.

 

Informacije: Ivana Paradžik, Tel.: 01 307 21 84, E-pošta: Ivana Paradžik


57b57e3ec24ee74912dffa31__5

Stalni strokovni razvoj

Dokaz strokovne usposobljenosti, način točkovanja strokovnih vsebin in vloge za oceno strokovnosti.

Preberi več

Dvorana z overlayem

LICENČNIK

Dostop članov do seznama izobraževanj in prijav na izobraževanja.

Dostop organizatorjev do portala svojih izobraževanj.

VSTOPI