Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Poročanje o dodatku za povečan obseg dela za posebne obremenitve za mesec januar 2023

06.02.2023 17:20

Na zaprosilo Ministrstva za zdravje objavljamo: 
Dopis poročanje o dodatku za povečan obseg dela za posebne obremenitve za mesec januar 2023 >>>,
Tabelo Poročilo o dodatku za povečan obseg dela za posebne obremenitve VER6a >>> in
Prilogo - Navodila za izpolnjevanje obrazca Poročilo o POD_PO VER6 >>>.

Dopis in navodila se nanašajo na: Izvajanje Uredbe o določitvi višine dodatka za povečan obseg dela za posebne obremenitve in dodatka za zaposlitev dodatnega zdravstvenega kadra (Uradni list RS, št. 142/22) ter Uredbe o spremembah Uredbe o določitvi višine dodatka za povečan obseg dela za posebne obremenitve in dodatka za zaposlitev dodatnega zdravstvenega kadra (Uradni list RS, št. 146/22).

 

Pomembno: 
Za namen spremljanja in preverjanja upravičenosti izplačil dodatkov na podlagi tretjega odstavka 16. člena ZNUZSZ morajo izvajalci beležiti število opravljenih količnikov iz obiskov, število glavarinskih količnikov in število točk, izplačila dodatkov za vsak posamezni tim in vsakega posameznega upravičenca v timu. Izvajalci po izplačilu plač, do zadnjega dne v mesecu za pretekli mesec, posredujejo Ministrstvu za zdravje na naslov gp.mz@gov.si Poročilo o dodatku za povečan obseg dela za posebne obremenitve v skladu s Prilogo - Navodili za izpolnjevanje Poročila. Oba dokumenta sta dostopna na povezavah zgoraj in dopis (spodaj).

Celoten dopis >>>>