Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Sodelovanje na dogodku Medicinske fakultete v Mariboru »Kam po študiju medicine«

27.05.2024 14:52

Zdravniška zbornica Slovenije se je na povabilo študentov Medicinske fakultete Univerze v Mariboru udeležila dogodka »Kam po študiju medicine«, ki se je odvijal 8. maja 2024.


Študentom medicine in dentalne medicine smo s kratkimi predavanji predstavili pot od vpisa v register, opravljanja pripravništva in sekundariata, pa vse od prijave na javni razpis specializacij do opravljanja specialističnega izpita.


Sledilo je druženje s študenti v avli Medicinske fakultete v Mariboru. Točka na kateri smo bile prisotne predstavnice Zbornice, je bila odlično obiskana, študentje so radovedno postavljali vprašanja z različnih področij delovanja Zbornice, predstavnice Zbornice pa smo se potrudile, da so prejeli čim več uporabnih informacij.


To je bila dragocena priložnost za bolj osebno svetovanje, saj smo lahko odgovorile na številna vprašanja, povezana s specifičnimi kariernimi interesi in izzivi, s katerimi se študenti srečujejo.

 
Organizacijski ekipi dogodka se najlepše zahvaljujemo za povabilo in prijetno druženje s študenti, dogodka pa se bomo na povabilo z veseljem udeležili tudi v bodoče.