Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

E-list specializanta

Vpisovanje in potrjevanje vpisanih posegov, velja za specializante medicinskih specializacij. Posebej pozivamo vse neposredne in glavne mentorje, da skrbno potrjujete posege, ki so jih v E-list vpisali vaši specializanti. Obvestilo o tem, da morate poseg potrditi, prejmete po elektronski pošti.

Pomoč ali dodatne informacije:podpora@zdravniskazbornica.si

Dostop do aplikacije E-list je preko intraneta Zdravniške zbornice Slovenije.

Za vnos in potrjevanje posegov je na voljo tudi mobilna aplikacija mList, ki omogoča enostaven in hiter vnos posegov ter potrditev le teh.

Navodila za uporabo podporne aplikacije E-list-a mList.

Specializanti - javljanje kroženja predstojniku oddelka

Predstojniku oddelka ali odgovorni osebi za razporejanje specializantov se morate na lokaciji novega kroženja (na novem oddelku ali ustanovi) javiti vsaj 1 MESEC PRED PRIČETKOM.

Specialistični izpit

Specializant, ki opravi predpisan program, lahko pristopi k specialističnemu izpitu. Kontaktna oseba za prijavo na specialistični izpit je Sonja Kočar, Oddelek za specializacije, tel.: 01 307 21 64.

Opravljanje specialističnega izpita na zbornici

Specializant naslovi Prijavnica na specialistični izpit (VEP Prijavnica) na zbornico. Plačnik specialističnega izpita (pravna oseba) stroške izpita poravna po opravljenem izpitu, v roku, napisanem na računu, samoplačnik pa najkasneje 8 dni pred opravljanjem izpita na podlagi prejetega predračuna. Informacije glede plačila stroškov izpita posreduje Brigita Kotar iz Oddelka za finance in računovodstvo, tel.: 01 307 21 35.

Če specializant izpolnjuje vse pogoje za opravljanje specialističnega izpita, zbornica v šestdesetih dneh po prejemu vloge izda obvestilo, v kateri določi izpitno komisijo ter čas in kraj opravljanja specialističnega izpita.

Kandidatu predlagamo, da se za izpit prijavi vsaj dva meseca pred predvidenim datumom opravljanja izpita.

Po opravljenem specialističnem izpitu zbornica specialistu izda licenco za samostojno opravljanje zdravniške službe na strokovnem področju za katerega je zaključil specializacijo. Kontaktna oseba na področju zdravniških licenc: Ivana Paradžik, tel.: 01 307 21 84.

Informacije o financiranju specializacije

Več