Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Spoštovani člani in članice Zdravniške zbornice Slovenije

 

25. maja 2018 se je začela uporabljati Splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR), ki določa nova pravila glede varstva osebnih podatkov. Zbornica je zato pristopila k vsem potrebnim ukrepom za uskladitev svojega delovanja z GDPR.

Kot določa statut, je delo zbornice javno, kar zbornica zagotavlja tako, da svoje člane neposredno obvešča o zadevah iz svojega poslovanja, skladno z zakonom in akti zbornice (14. člen statuta).

V skladu s tem kot člani zbornice še naprej prejemate mesečno glasilo Zdravniške zbornice Slovenije – strokovno revijo Isis, elektronski glasili – tedenski Bilten Zdravniške zbornice Slovenije in zobozdravniki tudi mesečni Bilten zobozdravnikov – ter druga obvestila o delovanju in aktivnostih zbornice.

Na elektronske in poštne naslove ste doslej prejemali tudi druga pomembna obvestila:

  • informacije o prostih delovnih mestih,
  • informacije in vabila na pomembna strokovna izobraževanja, konference in simpozije drugih organizatorjev ter druga strokovna obvestila in informacije komercialne narave.

Od 25. maja 2018 naprej je za vsa ta obvestila potrebna vaša aktivna privolitev, zato vas prosimo, da nam podate soglasje, da vas bomo tudi v prihodnje lahko obveščali o vseh teh pomembnih vsebinah. Doslej ste to lahko storili s posebno povezavo do dovolila, ki je bil dostopen na tej spletni podstrani.

Zdaj pa vam omogočamo, da to soglasje podate oziroma uredite enostavno kar preko svojega spletnega profila.

Do svojega profila dostopate tukaj.

V kolikor uporabniškega gesla še nimate ali pa ne deluje, vas prosimo, da se po pomoč obrnete na: podpora@zzs-mcs.si.

Svojo privolitev lahko, kot doslej, kadarkoli prekličete. To storite tako, da bodisi kliknete na povezavo "odjavi se", ki je na koncu vsakega obvestila, ki ga prejmete ali pa dovolilo prekličete v vašem profilu.

Zdravniška zbornica Slovenije vam zagotavlja, da vse vaše osebne podatke zbira in uporablja izključno na način, kot določa zakonodaja s področja varovanja osebnih podatkov.